Ulike karanteneregler i Troms og Finnmark: Ordføreren i Karlsøy vurderer Tromsø-karantene - i Harstad har de vært inne på samme tanken

Tromsø er en av byene med høyest smittetetthet i befolkninga. Flere kommuner har innført svært strenge begrensninger. - Rett i karantene om du kommer fra Tromsø, er beskjeden fra Båtsfjord-ordføreren.

FORTELLER OM KARANTEREGLER: Her er øverst fra venstre: Ronald Wærnes, Mona Pedersen og Wenche Pedersen. Nederst fra venstre: Sigrun Wiggen Prestbakmo, Eirik Losnegaard Mevik og Kari Anne Opsal.  Foto: iTromsø, Framtid i Nord, Altaposten, Folkebladet, Harstad Tidende.

Eksklusiv

Tromsø har ifølge VGs oversikt 1,14 dokumentert smittede per 1000 innbygger, en av de høyeste smittetetthetene blant norske byer. Likevel har kommunen fremdeles innført strenge karantenebestemmelser for tilreisende sørfra.