Gårdeiere i Tromsø: – En konkurs leietaker er en dårlig leietaker

iTromsø har pratet med fire store gårdeiere i Tromsø etter at flere av deres leietakere har mistet livsgrunnlaget. Alle er soleklare om én ting: De ønsker å hjelpe så langt det lar seg gjøre.

ALLE FÅR HJELP: Andreas Willumsen, daglig leder i Willumsen Eiendom, forteller at de har blitt kontaktet av leietakere på bakkenivå de siste ukene som ønsker lavere eller utsatt leie. – Alle som har spurt om betalingsutsettelse, har selvsagt fått det. En konkurs leietaker er en dårlig leietaker, og vi bidrar så godt vi kan å hjelpe de som er hardt rammet, sier han.   Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Koronaviruset har satt kjepper i hjulene for flere bedrifter. Frisørsalonger og puber har blitt pålagt av regjeringen å stenge, andre har mistet sitt livsgrunnlag fordi turister eller kunder har uteblitt.