Forsvarsministeren ønsker ikke gjenvalg til Stortinget – åpner for comeback i lokalpolitikken

I starten av sin nasjonale politikerkarriere ble Frank Bakke-Jensen (H) titulert som «den nye Erling Norvik». Nå er det klart at Finnmarkspolitikeren ikke returnerer til Stortinget etter valget – men han fortsetter gjerne som statsråd, så lenge Erna vil ha ham.

TIL TROMSØ: Da Frank Bakke-Jensen startet sin stortingskarriere var han ordfører i Båtsfjord - nå har han flyttet til Tromsø, og ser fram til å slippe pendling til Oslo. Og hvem kan klandre ham?   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Samtidig som hele Norge er i unntakstilstand som følge av koronaviruset, jobber de ulike politiske partiene i det stille med nominasjonene til stortingsvalget i 2021. Nå har forsvarsminister Frank Bakke-Jensen gitt sitt svar til nominasjonskomiteen i Finnmark Høyre: