Wilhelmsen-brødrenes Arctic Center splitter posisjonen

Et prosjekt hvor ordfører Gunnar Wilhelmsen har eierinteresser, splitter Ap og Sp på den ene siden og SV og MDG på den andre siden.

SPLITTET: Posisjonspartiene i Tromsø er splittet om Arctic Center - her fra høstens valg. Rødt brøt tidlig med forhandlingene, og er ikke lenger en del av posisjonen.. Fra venstre: Marlene Bråthen (Sp), Barbara Vögele (MDG), Bendik Hugstmyr Woie (Rødt), Pål Julius Skogholt (SV) og Gunnar Wilhelmsen (Ap). Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Arbeiderpartiet har allerede varslet at de vil støtte etableringa av Arctic Center, et utbyggingsprosjekt bestående av skianlegg og hyttelandsby i Håkøybotn og på Finnheia. Ap støtter etableringa til tross for at Sametinget har levert innsigelser.