Ap snudde i Arctic Center-saken fredag, men rekker å snu enda en gang før kommunestyremøtet på onsdag

Kommunestyregruppas nei har skapt så voldsomme reaksjoner i partiet at Ap-leder Arild Hausberg har innkalt til et ekstraordinært medlemsmøte om saken.

Arild Hausberg mener kommunestyregruppa bør lytte til medlemmene hvis sistnevnte stemmer ja på medlemsmøtet tirsdag.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

– Når partiet etter så mange år plutselig snur i saken så er det lurt å ta en pust i bakken og høre med medlemmene om det er der vi er. Vi har holdt kurs i denne saken i alle år og nå i siste sving har gruppa skifta kurs. Da startet rabalderet og det har vært stort kjør fra medlemmer i partiet. Det er tydelig at vi må sjekke hva partiet ønsker, sier Ap-leder Arild Hausberg som har kalt inn til medlemsmøte på tirsdag.