Enda mer trøbbel for Nitty Gritty - Fylkesmannen godkjenner ikke endringen fra bokhandel til restaurant

Kommunen gjorde et ugyldig vedtak da det ble gitt tillatelse til å etablere restaurant og bar i de gamle lokalene til Tromsø Bokhandel i Storgata 93 A. Det har Fylkesmannen i Troms og Finnmark slått fast i et nylig fattet vedtak.

IKKE GODKJENT: Bruksendringen fra bokhandel til restaurant ble ikke gjort etter boka, og fylkesmannen har nå erklært kommunens saksbehandling for ugyldig og Nitty Gritty går en uviss fremtid i møte.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Bakgrunnen er - noe forenklet - følgende: Da eierselskapet bak restauranten Nitty Gritty - Bapp Eiendom AS - kjøpte lokalene til gamle Tromsø Bokhandel søkte man om å få gjøre en bruksendring av arealene fra næring og kontor til servering.