Entreprenørforeningen: – Tromsø kan bli meget hardt rammet av krise i bygg- og anleggsbransjen

De siste årene har byggeaktiviteten vært svært høy i Tromsø, og over 3.500 personer er ansatt i bygg og anleggsbransjen. Nå er flere store offentlige prosjekter avsluttet - og blant de private storutbyggerne er det bom stopp. Entreprenørforeningen for bygg og anlegg frykter omfattende krise.

BEKYMRET: Direktør i Entreprenørforeningen bygg og anlegg i Nord-Norge, Stein Windfeldt, er bekymret for fremtiden til bygg- og anleggsbransjen. – Vi trenger å holde hjulene i gang, og oppfordrer kommuner, fylker og det offentlige til å sette igang planlagte prosjekter så raskt som mulig, sier han.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Stein Windfeldt er direktør for Entreprenørforeningen bygg og anlegg (Eba) i Nord-Norge.