20 rådgivere sørger for at puslespillet blir riktig

Å realisere et av regionens store industriprosjekter krever mer enn sin mann. Entreprenøren har derfor hjelp av hele 20 ulike rådgivere - og 25 underleverandører.

ET AV FÅ: Industriprosjektet i Dåfjord er et av få som bygges i regionen. Men det kreves en anseelig samlig fagfolk for å få alt på plass. Her er prosjektleder Stefan Jenssen (t.v.) og daglig leder Vegard Berg-Johansen i Pilar sammen med konsernsjef Tore Evjen i NRS og HMS- og kvalitetskoordinator Lill Heidi Jensen.  Foto: Jan Harald Tomassen

Eksklusiv

Settefiskanlegget til Norwegian Royal Seafood i Dåfjord er mer enn en betongkloss med noen fiskekar. Det 12.000 kvadratmeter store bygget skal romme høyteknologi og være designet for at 10 millioner laksesmolt skal produseres i året.