Tromsø Taxi tapte over 17 millioner kroner i omsetning i mars og april - fikk en halv million i statlig korona-støtte

Korona-krisa har - bokstavelig talt - punktert taxinæringen i Tromsø. I mars og april mistet Tromsø Taxi halve omsetningen, men av de 17 millionene som gikk opp i røyk fikk selskapet bare knappe halvmillionen tilbake i støtte fra staten.

HARDT RAMMET: Tromsø Taxi mistet halvparten av omsetningen - over 17 millioner kroner - som følge av korona-krisa. Samtidig fikk man kun en halv million kroner i støtte fra staten.  Foto: Lena Verås Eriksen

Eksklusiv

I mars og april i fjor var omsetningen til de cirka 115 taxibilene til Tromsø Taxi på godt og vel 32 millioner kroner. Når tallene for mars og april i år nå er klare viser de et kraftig omsetningsfall. Av de 32 fra i fjor gjenstår kun 15 millioner kroner i år. Tromsø Taxi har med andre ord tapt 17 millioner i omsetning som følge av korona-krisa.