Nå kan Karl Johan (56) dra på hytta på Kilpis igjen: – Det har vært rart å ikke kunne dra dit i vinter

Fra og med 15. juni opphever den finske regjeringen grensekontrollen mellom Finland og Norge. Det betyr at de som har hytte på Kilpis, endelig kan dra dit for litt sjelefred igjen.

HYTTEEIER: Karl Johan Brekmo, som er daglig leder på NordicSpas AS, har hatt hytte på Kilpis siden 1999. Når grensene åpner på mandag, kan han i teorien dra på hytta igjen. Men på grunn av en hektisk tid på jobb, kan det ta en stund før han kommer seg på hytta.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– Hytta er jo er fristed for oss i familien hvor vi drar for å finne roen. Det har vært rart å ikke kunne dra dit i vinter, men det er en hel verden som har vært stengt av så det har vært likt for alle. Vi har stor forståelse for at grensa var stengt. Det er utrolig at et slikt virus kan lamme en hel verden, sier Karl Johan Brekmo.