Da hun endelig fikk møte departementet krevde hun styreplass i Nordnorsk Kunstmuseum

Fylkesråd Anne Toril Eriksen Balto måtte vente i flere uker før hun fikk «audiens» hos Kulturdepartementet - men torsdag fikk hun møte representanter for departementsledelsen for å få svar på spørsmål om sparkingen av direktøren for Nordnorsk kunstmuseum.

FYLKESRÅD: Anne Toril Eriksen Balto, fylkesråd for plan, næring og kultur, er svært bekymret for utviklingen ved Nordnorsk kunstmuseum, og hadde torsdag et møte med Kulturdepartementet for å drøfte saken.  Foto: Troms og Finnmark fylkeskommune

Eksklusiv

– Det var et greit møte, og vi fikk fremme vårt syn – og lufte vår frustrasjon – på flere områder. Og statssekretæren lyttet og sa seg enig i flere av tingene vi fremmet, sier Anne Toril Eriksen Balto.