Gunnar Wilhelmsens revisor skal gi kommunetoppene økonomiråd: Vurderte koblingene til ordføreren før kontrakten ble inngått

Den innleide økonomirådgiveren har over mange år hatt en relasjon til ordfører Gunnar Wilhelmsen og hans selskap Triko.

MANGE TREFFPUNKT: Arbeidspartiets daværende ordførerkandidat Gunnar Wilhelmsen stilte opp i et valgkampstunt for å forteller hvordan han skulle verge Alfheim som svømmehall etter valget. Med seg hadde han blant annet sin revisor Gunnar Alskog (andre fra venstre.) De to sier at de kun har en forretningsmessig forbindelse. De to andre på bildet er Kjeld Nash og Ap-politiker Tone Marie Myklevoll.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

Gunnar Alskog ble for to måneder siden, 19. april, hyret inn som økonomikonsulent for ledergruppen i Tromsø kommune. Det skjedde etter at kommunen inviterte fem konsulentselskap til å levere tilbud, hvorav tre ønsket kontrakten – og der KPMG vant. Det var Nord24 som først omtalte kontrakten.