Trosser korona og vil ta turister tilbake i tid:

– Det finnes kunder der penger ikke er noen hindring

En svensk eventyrer, en tidligere selfanger og en økonom vil ta ishavskulturen tilbake til Tromsø og blåse liv i kystens lokalbåthistorie. Det er tanken bak en ny turistsatsing midt i en koronapandemi som holder turistene hjemme.

LOKALHISTORIE: De vil skape turisme med utangspunkt i lokalhistorie fra kysten og ishavet. Fra venstre Mats forsberg, Tor Arne Antonsen og Morten Willumsen 

Eksklusiv

– Jo, det kan vel hende vi innimellom tenker "Hva har vi gjort nå", sier Morten Willumsen. Han er anleggsingeniøren og den tidligere selfangeren som sammen med den svenske eventyreren Mats Forsberg og økonomen Tor Arne Antonsen har startet Arctic Sea Expedition – selskapet som tar mål av seg til å tilby så vel en nostalgisk lokalbåttur i nordnorsk kystlandskap som tøffe ekspedisjoner i polare strøk.