Kontrakt gikk til revisor med bindinger til ordføreren:

Kontrollutvalget skal undersøke omstridt økonomikontrakt som gikk til Wilhelmsens revisor

Ordføreren og administrasjonen må snart ta innover seg konsekvensene av Gunnar Wilhelmsens bindinger. Det mener leder av kontrollutvalget, Hans Petter Kvaal.

- MANGE UKLARHETER: Lederen av kontrollutvalget, Hans Petter Kvaal, mener det er så mange uklarheter knyttet til kontrakten som gikk til ordførerens mangeårige revisor, at han nå tar opp saken til behandling i kontrollutvalget.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

iTromsø har den siste tiden satt søkelyset på hvordan Gunnar Alskog i KPMG fikk en kontrakt om å gi økonomiråd til kommuneledelsen. Alskog har i mange år vært revisoren til ordfører Gunnar Wilhelmsens heleide selskap, Triko. Alskog vant kontrakten hårfint foran PwC, til tross for at tilbudet hans var dyrere. PwC har klaget på kommunens behandling, men fikk ikke medhold av kommunen.