Derfor tok Roger Ingebrigtsen jobben: – Jeg kan tilføre universitetet kunnskap om nasjonal politikk

Roger Ingebrigtsen tok selv opp omstridt bakgrunn i søknaden. – Jeg har lært mye av livet og mine ulike jobber, og har forsøkt å bli en bedre arbeidstaker og en bedre utgave av meg selv gjennom alle mine ulike erfaringer.

LOBBYIST: Roger Ingebrigtsen blir politisk rådgiver for rektor Anne Husebekk ved Universitetet i Tromsø.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Nylig ble det kjent at Roger Ingebrigtsen er ansatt som midlertidig politisk rådgiver for rektor Anne Husebekk ved Universitetet i Tromsø. Tromsømannen har hatt en rekke jobber i politikk, mediene og kommunikasjon de siste 35 årene. I dette intervjuet forteller Ingebrigtsen om hvorfor han slutter i PR-byrået First House, om sin omstridte bakgrunn, og at han planlegger å ta høyere utdanning.