Først satte fylkeskommunen ny lønnsrekord. Nå får toppdirektørene 80.000 mer i lønn

Samferdselssjef Bjørn Kavli og tre andre toppsjefer får rundt 80.000 kroner i lønnsøkning, året etter at fylkeskommunen satte ny lønnsrekord for de best betalte ansatte.

ØKER LØNNA: Topplederne i Troms og Finnmark fylkeskommune skal få høyere lønn. Administrasjonssjef Stein Ovesen (øverst til venstre) har allerede fått lønnsøkning, mens Øystein Ruud (i midten) Børre Krudtå , Marianne Pedersen og Bjørn Henrik Kavli står for tur. Foto: Troms fylkeskommune/Finnmark fylkeskommune 

Eksklusiv

iTromsø avdekket denne uka at de 100 best betalte i Troms fylkeskommune i snitt fikk 940.000 kroner i brutto total lønn i fjor. Det er tidenes høyeste lønnssnitt for de best betalte, til tross for at sammenslåingen av Troms og Finnmark til et fylke skulle føre til lavere kostnader og mer effektiv drift.