Tina anmelder lokal skjønnhetssalong for personvernbrudd: Sendte melding om henne til ukjente

Da Tina Hammari klaget på skjønnhetssalongen Memona's Beauty Room på Facebook, fikk alle som likte og delte innlegget en melding som inneholdt personopplysninger om henne fra en de ansatte i bedriften. Daglig leder sier hun ikke visste at meldingene, som Hammari nå har anmeldt, ble sendt.

IKKE GREIT: Tina Hammari har anmeldt Memona's Beauty Room til Arbeidstilsynet for brudd på personvern. Da hun la ut en anmeldelse av bedriften på sin private Facebook-side, sendte en ansatt ut en melding om henne til personer som likte og delte innlegget.  

Eksklusiv

28. juni tok Tina V. Hammari kontakt med Memona’s Beauty Room for å bestille en time for vippeextensions. Slike forlengelser av øyevippene pleier normalt sett å vare i opptil tre uker, men etter én dag hadde vippene på Hammaris venstre øye begynt å falle av.