Lufthavnsjefen: – Kan bli aktuelt med munnbind på flyplassen

Ivar Helsing Schrøen mener dagens tiltak på Langnes er gode nok, men er klar til å gjøre endringer hvis Folkehelseinstituttet kommer med nye anbefalinger.

Flyplassjef Ivar Helsing Schrøen sier at det skapte stor uro blant ansatte i sikkerhetskontrollen da det ble kjent at passasjerer fra MS Roald Amundsen hadde kommet seg på fly.  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

Eksklusiv

– Vi følger de retningslinjene som vi har fulgt hele tiden og gjør ingen endringer. Inntil videre er vi altså på samme nivå som vi har vært den siste måneden, men det går en diskusjon om bruk av munnbind på kollektivtrafikk. Hvis det innføres så kan det bli aktuelt å se på muligheten for et slikt tiltak også på flyplasser, men vi er ikke der ennå, sier Ivar Helsing Schrøen til iTromsø.