Her bygger Peab 80 leiligheter på «beste vestkant»: – 650 potensielle kjøpere har vist interesse

41 av 42 Norheim-boliger ble solgt på rekordtid da de ble lagt ut for salg i mai. I september starter salget av de 80 leilighetene øverst i boligfeltet, og allerede har 650 meldt sin interesse.

STOR INTERESSE: Peab Eiendomsutvikling Nord startet gravinga på de som skal bli Norheim Boligfelt rett før sommeren. Nå er 41 av 42 boliger solgt, og allerede har 650 vist interesse for de 80 leilighetene som legges ut for salg i midten av september. Fra venstre: Salgsleder Ingvild Bratterud og selger Benedicte Hansen.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Rett før sommeren begynte Peab Eiendomsutvikling Nord med gravingsarbeidet på det som skal bli Norheim Bolig – et avlangt boligfelt på 62 mål (62.000 kvadrat) mellom Holt og Vangberg, med 42 eneboliger og rekkehus, samt to blokker på til sammen 80 terrasseleiligheter like vest for Bak-Olsen.