Ørjan (28) er verdens beste i dataspillet «Age of Empires 2»

«Gameren» Ørjan Larsen, bedre kjent som «The Viper», blir sammenlignet med Messi og Ronaldo. Han har 200.000 følgere på «Youtube» og 2.000 betalende abonnenter på spillnettsiden «Twitch».

VERDENSMESTER: Ørjan Larsen, bedre kjent som «The Viper» er verdens beste «Age of Empires 2» spiller. Det er et gammelt strategi-dataspill hvor historiske sivilisasjoner konkurrerer om ressurser og dominans. Bildet er tatt fra den gang Larsen var på et av de største e-sportlagene i verden «Team Secret». Der var han i to år. Han forlot nylig for å signere for en et nytt lag.  Foto: Privat

Eksklusiv

Etter å ha sluttet på idrettslinja i Tromsø bestemte skjærvøyværingen Ørjan Larsen seg for å følge drømmen. Han ville satse for fullt på dataspillet «Age of Empires 2». Ti år senere troner han på toppen i e-sportsmiljøet.