Glenn (33) vil starte utleie av elsparkesykler i Tromsø: – Vi vet at det blir motstand

Glenn Kanebog sikter seg inn mot Harstad, Tromsø og Bodø - vil være først ute med å etablere utleie av elsparkesykler i Nord-Norge.

100 ELSPARKESYKLER: Glenn Kanebog har søkt både Tromsø og Harstad om å få starte utleie av elsparkesykler. Selskapet Bird kan ifølge Kanebog selge ham 100 sykler som kan fordeles mellom de to byene. Her er Kanebog på fjelltur nært Leknes i Lofoten med Hauklandsstranda i bakgrunnen.  Foto: Privat

Eksklusiv

– Vi vet at det blir motstand fra folk, men vi skal gjøre dette på en fornuftig måte. Vi skal ha folk som patruljerer gatene både til fots og med biler for å se til at dette gjøres ordentlig. Ligger det sykler slengt på gata så skal vi rydde dem bort, sier Glenn Kanebog til iTromsø.