Tromsøbedrift bidro til IT-seier i India

Da den indiske staten utlyste en nasjonal innovasjonskonkurranse for beste videokonferanseløsning, hjalp en Tromsø-bedrift selskapet som vant.

VIDEOSAMARBEID: Daglig leder Joy Sebastian (på videoskjerm fra India til venstre) i Techgentsia og daglig leder Hans Johan Tofteng i Easymeeting i Tromsø møtes nesten daglig på video. Nylig vant Techgentsia en stor innovasjonskonkurranse om videokonferanseløsning for det offentlige i India, med bidrag fra Tromsø-bedriften.  Foto: Easymeeting AS

Eksklusiv

Konkurransen ble utlyst i forbindelse med at den indiske staten ønsket seg en lokal leverandør for sine fremtidige videomøter for det offentlige India, som en erstatning til videokonferanseløsningene «Zoom» og «Teams». I august ble det indiske selskapet Techgentsia kåret til vinner i konkurranse med over 2.000 andre indiske programvareselskapet.