MDG-leder mener Ap og Sp bryter med Tromsøerklæringa: – Et ja til Arctic Center må få konsekvenser

Hvis det blir ja til Arctic Center så vil Miljøpartiet De Grønne i Tromsø samle medlemmene for å ta stilling til fremtiden for det politiske samarbeidet med Ap, Sp og SV.

SKUFFA: Jonas Nilsen (MDG) mener at de fire samarbeidspartiene har jobbet godt sammen hittil, men han er skuffa over at avtalen ikke respekteres av Ap og Sp i Arctic Center-saken.   Foto: Ronald Johansen

Det er inngått en avtale og nå respekteres den ikke.

Jonas Nilsen (MDG)
Eksklusiv

Arctic Center-planene om hyttelandsby og alpinanlegg i Håkøybotn er fortsatt ikke avgjort selv om saken fikk nei fra kommunestyret i april med 23 mot 20 stemmer. I mai konkluderte nemlig politikerne med at det var gjort en saksbehandlingsfeil og at planene måtte behandles på nytt.