Denne uka fikk de ansatte vite hvor de skal jobbe når Kvaløysletta sykehjem stenges: – Noen har gått i kjelleren

Kvaløysletta sykehjem styres ned og de 49 beboerne må stille seg i kø sammen med de 27 som allerede venter på langtidsplass ved ett av kommunens andre fire sykehjem.

I OMSTILLING: Kvaløysletta sykehjem skal være tømt for ansatte og beboere innen 1. januar 2021. Enhetsleder Wigdis Anitha Olsen (til høyre) har liten tro på at de vil rekke fristen. Her foran sykehjemmet sammen med tillitsvalgte Brynhild Svendsen (til venstre) og Linn-Therese Madsen.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

I januar ble det kjent at kommunen planla å fase ut og legge ned Kvaløysletta sykehjem. Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) lovet at det ikke skulle rives, men pusses opp. I mai kom det imidlertid nye planer om at sykehjemmet skulle erstattes av nytt bo- og velferdssenter.