Koronamillioner fra staten rettes trolig mot reiselivsbransjen

Tromsø kommune har fått 3,3 millioner fra regjeringen til å stimulere lokalt næringsliv. Ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) har ikke bestemt seg, men peker på reiselivet som den mest aktuelle kandidaten.

FÆRRE TURISTER: Reiselivsnæringa i Tromsø har blitt hardt rammet av begrensninger på reise som følge av koronaviruset. Her fra hvalsafari da vinterturismen i Tromsø var i vekst.  Foto: Ronald Johansen

Konferanser utgjør rundt 40 prosent av omsetningen til hotellene i Tromsø så vi må se på muligheten for å få opp den aktiviteten igjen.

Gunnar Wilhelmsen (Ap)
Eksklusiv

– I brevet fra departementet står det at pengene skal rettes mot næringer som er hardt rammet. Den eneste næringen som nevnes med navn er reiselivet. Det er flere næringer som er berørt av korona, men reiselivet er særlig hardt rammet, sier ordfører Gunnar Wilhelmsen.