Mack gikk med 26,6 millioner kroner i minus i fjor: – Vi har gasset og bremset i tre år – nå kan vi satse for fullt

I tre år har Macks Ølbryggeri prøvd å turnere store problemer med produksjonsutstyret med en økende etterspørsel. Styreleder i Mack, Harald Bredrup, sier at det har vært en svært tøff periode.

UNDERSKUDD: Styreleder i Macks Ølbryggeri, Harald Bredrup, sier at selskapets underskudd på 26,6 millioner kroner ikke er morsomt, men at det samtidig har vært nødvendig å gjennomføre større investeringer for å kunne svare mot kraftig økt etterspørsel.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

– Resultatet for 2019 er ikke morsomt å presentere, det er helt sikkert. Men nå er vi veldig optimistiske for fremtiden, og de investeringene som vi har vært nødt til å gjøre begynner å gi resultater, sier Bredrup til iTromsø.