Fagereng-tragedien vises på NRKs «113». Olaf som fant barnevogna har sett episoden sammen med barnefaren

NRK var i ambulansen da nødetatene rykket ut til Fagereng i desember 2019. Nå har alle involverte sett gjennom episoden som sendes 11. oktober.

FØRST PÅ STEDET: Olaf Jacobsen og Wibke Buch gikk sammen ned i fjæra på Fagereng og så etter eieren av barnevogna som sto forlatt på fortauet. Da Buch fant barnestøvler i sjøen ringte Jacobsen til politiet.  Foto: Ronald Johansen

Jeg tror ikke jeg vil se episoden. Det tror jeg blir for sterkt for meg.

Wibke Buch
Eksklusiv

Mandag 2. desember 2019 klokka 17.28 rykket politiet ut til en melding om at en barnevogn sto forlatt på Fagereng og at det gikk fotspor ut i sjøen. Nødetatene rykket ut og snart var en livløs 27 år gammel kvinne og hennes tre døtre hentet opp fra vannet.