Har ventet fire år på grus i lysløypa mot Eidhaugen – kan bli ferdige i år

I 2016 ble man ferdig med å legge grus i lysløypa på Kvaløysletta fra skistadion på Storelva og nordover til Slettaelva. Nå fullføres siste strekk sørover til Eidhaugen.

I FØRERSETET: Varaordfører Marlene Bråthen (Sp) bak rattet på en av Bydrifts maskiner som skal kjøre ut tonnevis med grus langs den to kilometer lange lysløypa sørover fra skistadion som ikke er gruslagt.  Foto: Frank Lande

Eksklusiv

– Jeg er fra Kvaløya og synes det er kjempeartig at det skjer ting her. Vi i kommunen er kjempestolte over at det nå legges grus i lysløypa slik at Slettaelva og Eidhaugen bindes sammen. Det er veldig bra for nærmiljøet her og for folkehelsa, sa varaordfører Marlene Bråthen (Sp) tirsdag formiddag da Bydrift og Kvaløysletta Skilag samlet seg for å markere starten på arbeidet med å legge grus i lysløypa fra skistadion på Storelva og sørover til Eidhaugen.