Smakfestivalen skulle denne uken ha fylt Storgata, men ble avlyst. Snart blir det festival likevel

Koronapandemien har ført til kansellering av det meste av større arrangementer i Tromsø – blant annet Smakfestivalen som skulle gått av stabelen denne uka. Nå har ledelsen for festivalen funnet nytt tidspunkt og bestemt seg for å flytte festivalen inn på byens utesteder og restauranter.

FOLKTOMT: Denne uka skulle egentlig Smakfestivalen ha blitt arrangert, men ettersom festivalen ble korona-avlyst så er Storgata tom. Prosjektleder for festivalen, Natalie Lorentzen, kan imidlertid avsløre at det blir en festival likevel - i midten av november.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Uke 38 er tradisjonelt sett tidspunktet for Nord-Norges største matfestival – med i gjennomsnitt mellom 70 og 75.000 besøkende fra nær og fjern. Festivalen skulle blitt organisert for åttende gang, men denne gang ei.