Omsetningen fordoblet de siste 15 årene – nå vil Bård rive gammelbutikken og bygge helt nytt for flere hundre millioner kroner

Virksomheten til Bård Even Pettersen og Eide Handel har – bokstavelig talt – nådd taket i de gamle butikk- og produksjonslokalene. Etter nok et super-år vil kjøpmannen i Eidkjosen rive gammelbutikken og bygge helt nytt.

VIL EKSPANDERE: Bård Pettersen, eier og daglig leder i Eide Handel, vil rive butikken og produksjonslokalene i bakgrunnen og bygge nytt.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Helt siden 1953 har familien Pettersen solgt alt fra makkangler til pølser og fiskekaker fra egne lokaler i Eidkjosen på Kvaløya. Den snart 70-årige landhandelen har jevnt og trutt vokst både i omsetning og fysisk størrelse, forteller tredje generasjons familiekjøpmann, Bård Even Pettersen.