Sykepleierne ble tilbudt en tusenlapp ekstra og forbereder seg til streik: – Det er latterlig lite

Et enstemmig forbundsstyre i Norsk Sykepleierforbund forkastet mandag forhandlingsresultatet etter at 95 prosent av sykepleierne som deltok i avstemningen, stemte nei. Resultatet kan bli streik allerede 1. november.

KLAR FOR STREIK: Det kan hende at de Norsk sykepleierforbund går ut i streik første uka i november. Hovedtillitsvalgt Daniel Brox håper at det ikke skjer, men gjør seg klar for kamp.  Foto: Ronald Johansen

Vi hadde forventet noe mer

Daniel Brox, hovedtillitsvalgt NFS
Eksklusiv

– Vi fikk et resultat som skulle gi oss 1.400 kroner ekstra i året før skatt. Det er latterlig lite. Vi må ha noe mer enn en tusenlapp ekstra i året, sier hovedtillitsvalgt Daniel Brox i Norsk Sykepleierforbund Tromsø.