Kommunen oppfordrer folk til å gå på julebord for å bevare arbeidsplasser og folkehelse

Hotellnæringen opplever 50 prosent svikt i booking av julebord. Kunder vegrer seg for å bestille, men bransjen mener det er helt trygt.

ØNSKER JULEBORD: (f.v.) Poul-Henrik Remmer, hotellsjef for Scandic Hotel, Linn Alexandersen, hotelldirektør i Thon Hotel Polar, Trond Brattland, smittevernoverlege i Tromsø kommune, og Gunnar Wilhelmsen, ordfører, oppfordrer byens befolkning å gå på julebord til tross for at koronapandemien herjer.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Torsdag morgen innkalte ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) og smittevernoverlege Trond Brattland til pressekonferanse på Stortorget. De hadde med seg et tosifret antall representanter fra næringslivet, blant annet regiondirektør i NHO Arktis, Målfrid Baik, reiselivssjef i Visit Tromsø, Lone Helle, og hotellsjef på Scandic Hotel, Poul-Henrik Remmer.