Banksjef Liv er fornøyd selv om resultatet er en halv milliard kroner dårligere enn i fjor.

Sparebanken Nord-Norge varsler tøffere tider med større tap, lavere inntekter og hardere konkurranse.

NED HALV MILLIARD: Konsernsjef Liv Botne Ulriksen i Sparebanken Nord-Norge er fornøyd, tross at resulatet før skatt er nær en halv milliard kroner dårligere enn på samme tid i fjor.   Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

Fredag formiddag la Sparebanken Nord-Norge fram resultatet for tredje kvartal, og tallene er dårligere enn før. Tap på utlån økt med 60 millioner kroner i tredje kvartal og har passert 250 millioner kroner hittil i år. Det skjer for en bank som nesten ikke har tapt penger de siste årene, tapene for samme periode i fjor var under 10 millioner kroner. Tapene er såkalte avsetninger til sannsynlig tap.