Politibetjenten mottok pris for sin innsats for barn og unge: – Det er klisjéaktig, men jeg hadde ikke fått til noe av dette alene

Tirsdag ble politioverbetjent Kenneth Helberg (45) overrasket på jobb av Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) med tildelingen av NNPF-stipendet – et stipend som gis for fremragende arbeid og som er en hedersbevisning for lang og tro tjeneste.

FOREBYGGING: Politioverbetjent Kenneth Helberg (45) mottok pris på tirsdag for sin syv år lange innsats for barn og unge og forebygging av rus.   Foto: Erik Lieungh/Politiet

Eksklusiv

– Den så jeg ikke komme. Plutselig sto generalsekretæren utenfor kontoret med prisen. Det er en pris som henger veldig høyt. Jeg kjenner at jeg blir litt ydmyk og ærbødig midt oppi det hele – det er en utrolig anerkjennelse, sier prisvinneren.