Sjømannsforbundet vil ikke svare på om de har tillit til konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten: – Vi har ikke fått svar på noe som helst

Hovedtillitsvalgt Jørn Lorentzen i Hurtigruten krever at ledelsen legger alle kort på bordet i ny smitteskandale.

BEKYMRET: Hovedtillitsvalgt Jørn Lorentzen for Sjømannsforbundet i Hurtigruten krever at konsernledelsen legger alle kort på bordet og forteller hvorfor de ikke ville koronateste ansatte.   Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

NRK avslørte denne uka at ledelsen i Hurtigruten visste om mistanke om utbrudd av korona på ekspedisjonsskipet MS «Fridtjof Nansen» allerede i perioden 6. mars til 1. april i år. Konsernsjef Daniel Skjeldam i Hurtigruten var involvert i diskusjonen om testing av koronasmitte, som Hurtigrutens ledelse fryktet ville føre til stor uønsket medieoppmerksomhet.