Jørn Hoel fortviler etter trist avlysningsbudskap til fansen: – Føkkings nedtur

Den lenge etterlengtede julekonserten i Tromsø domkirke med Jørn Hoel og Wenche Myhre avlyses. Det bekrefter en sørgmodig Jørn Hoel.

BIG JØRN: I fjor dro Jørn Hoel på sin første juleturne, og spilte flere utsolgte konserter i Tromsø. Da sammen med Emil Solli-Tangen, Lise Mæland og Lisa Stokke. Konserten fikk strålende kritikk fra iTromsøs anmelder og julekonsertentusiast Marianne Lein Moe.   Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

De to skikkelsene i moderne, norsk musikk- og kulturhistorie, Jørn Hoel og Wenche Myhre, skulle sammen med Emil Solli-Tangen holde julekonsert i Tromsøs domkirke 21. og 22. november. De hadde attpåtil fått støtte fra staten for å gjennomføre konserten med publikumsbegrensninger. Men etter de siste bestemmelsene, om at de måtte redusere publikummere fra 200 til 50 personer, kommer nå Hoel med det triste budskapet til sin hjemby: