NHO Reiseliv: – Etter at regjeringen innførte ytterligere restriksjoner går krisen i reiselivet fra vondt til verre

Administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold, sier til iTromsø at regjeringens nye smitteverntiltak rammer reiselivet i Tromsø meget hardt, og at bransjen derfor må kompenseres.

VIL HA NØDHJELP TIL UTELIVSBRANSJEN I TROMSØ: Administrerende direktør i NHO Reiseliv, Kristin Krohn Devold, krever at regjeringen øker støttenivået til reieslivsbedriftene etter at regjeringen innførte strengere smittevernregler.  Foto: Håkon Mosvold Larsen

Eksklusiv

Økt arbeidsledighet, flere konkurser og flere permitteringer preger reiselivsbransjen i Tromsø for tiden. NHO Reiseliv, bransjeorganisasjonen for hoteller, restauranter, utesteder og transport- og opplevelsesbedrifter, er svært bekymret for fremtiden for næringen.