Utpressingsaken:

La ned påstand om fire og et halvt års fengsel for den 50 år gamle kvinnen som skal ha mishandlet samboeren sin og presset et eldre par for penger

Den 50 år gamle kvinnen som er tiltalt for Nav-svindel, grov utpressing av et eldre samboerpar og familievold mot sin tidligere samboer, må dømmes til fengsel i fire og et halvt år, mener påtalemyndigheten.

GROV UTPRESSING: Påtaleansvarlig Stine Melbye Sørensen mener kvinnen som er tiltalt for Nav-svindel, grov utpressing og familievold, må få fire og et halvt år i fengsel.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Nå er rettssaken til den norsk-rumenske kvinnen over. Hun sto i Nord-Troms tingrett tiltalt for flere tilfeller av alvorlig fysisk og psykisk mishandling av sin blinde, mannlige samboer, for grov utpressing av et pensjonist-par og for å ha forledet Nav til å betale ut totalt 839.030 kroner.