Her er de 25 dyreste eiendommene som ble solgt i november

Her er «topp 25-lista» over boligsalget i forrige måned.

Kjøpt og solgt: Odd Berg-eier Benedicte Berg Schilbred (oppe til venstre), administrerende direktør Cecilie Stefanussen i iTromsø og direktør i JM Hansen Eiendom Christian Hjort har alle tre solgt eller kjøpt eiendommer i november.   Foto: iTromsø

Eksklusiv

1. Ukjent/festerett (gnr 115, bnr 1232) er solgt for kr 100.000.000 fra Cathrine Elisabeth Langaard, Benedicte Sigrid Berg Schilbred, Adele Louise Margrethe Berg Wasenden, Inger-Mari Steen, Bjørg Hustad, Hans Kristian Hustad, Kjetil Hustad, Jens Kristian Steen Jacobsen, Randi Jacobsen, Hanne Gjertrud Steen, Kristin Anita Steen, Halvard Dahl, Laila Gjertrud Larsen, Olaf Jacobsen, Anne-Marie Voje Steen, Jan Kristian Voje Steen og Solveig Katrine Wiesener til Boligbyggelaget Nord (27.11.2020).