Helsepolitiker om boligblemme: – Nå må hoder rulle snart

Tidligere helsebyråd Kristoffer Kanestrøm sier at det er på grensen til skandale at kommunen - nok en gang - ikke klarer å lande et omsorgsboligprosjekt uten kraftige forsinkelser.

REAGERER: Kristoffer Kanestrøm (Frp) reagerer på at administrasjonen jobber med midlertidige løsninger for bruk av Kroken sykehjem heller enn å levere ny sak til kommunestyret om konseptvalg for nye Kroken bo- og velferdssenter. Foto: Ronald Johansen  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

iTromsø skrev mandag om hvordan kommunen og utbyggingsselskapet Storelvtunet ikke klarer å få bygget åtte omsorgsboliger for utviklingshemmede på Kvaløya. Forglemmelser, forsinkelser og andre årsaker har ført til at et allerede vedtatt boligprosjekt til 56 millioner kroner må avlyses og sendes ut på en ny anbudsrunde.