Sjekk og søk alle 263 boligsalg i desember

Benjamin (27) sov på sofaen hos mamma i halvannet år for å spare penger til bolig. – Det er helt ville priser

Sjekk hele lista: Eurospar-sjef Robert Falck, eiendomsutvikler Ted Erik Larsen og hotelleier Idar Gabrielsen kjøpte og solgte noen av de dyreste boligene i desember, men SV-politiker Benjamin Notkevich sov lengst på sofaen hos mamma.

FLYTTER: Benjamin Notkervich (til venstre) sov på sofaen til mamma Laila Arvola (til høyre), som driver Kvaløya Husky sammen med hundekjører Tommy Theodorsen (i midten).  

Eksklusiv

For halvannet år siden flyttet SV-politiker Benjamin Arvola Notkevich (27) hjem til mammaen sin på Kvaløya og sov på sofaen hennes for å spare penger til egen bolig. Før jul fikk han endelig råd til å kjøpe en liten leilighet i boligblokken Bjerkaker Sjøpark sør på Tromsøya.