Per-Arne (48) gikk fra å være arbeidsledig til å bli «filmstjerne»: – Man ble jo litt varm og sånn av å se seg selv

Da Per-Arne Jensen traff filmskaper Carl Christian Lein Størmer, som kjedet seg litt, på pandemisenteret, sa han at han jo kunne bli med dem - der det skjer. Han ante ikke da at han ti måneder senere skulle se sitt eget ansikt på en filmplakat.

PER-ARNE OG ORDFØREREN: Pandemi-sjåfør Per-Arne Jensen (48) og ordfører Gunnar Wilhelmsen spiller hovedrollene i Tromsø-dokumentaren «Alt blir bra?» som har premiere under TIFF.  Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

Dreis ble nedlagt, og Per-Arne Jensen mistet jobben sin som minibuss-sjåfør i kommunen. Han ble flyttet til kommunens stillingsbank, og så kom koronapandemien. Per-Arne ble da en av fem «pandemi-sjåfører» i Tromsø, og lite visste han da at han skulle ha en av hovedrollene i TIFF-dokumentaren «Alt blir bra?» i januar.