Nektet å betale bot, ble dømt i tingretten:

Mann (46) skrev til 15-åring at han ville kjenne på formene hennes

En 46 år gammel mann fra Tromsø ble i januar dømt for å ha sendt seksuelle Messenger-meldinger til ei 15 år gammel jente hvor han blant annet skrev at han ville kjenne på formene hennes og at han vil kysse henne.

DØMT: En 46 år gammel mann sendte flere seksuelle meldinger til ei 15 år gammel jente. Nå er han dømt til 12.000 kroner i bot.  Foto: Marius Hansen

Eksklusiv

Først skrev 46-åringen at han kunne svare på alt den fornærmede lurer på om gutter og menn, og hvordan man skal håndtere dem. Deretter sendte han flere meldinger om hvordan han drømmer om den fornærmede, der han blant annet skriver lengden på penisen sin, at hun «har det som skal til» og at «det er lov å drømme».