Audionor var tilbake for fullt, men så ble alt avlyst: – Det er klart at det er kjempesurt

Alle de ansatte var tilbake på jobb for å lage festival. Så ble det ene etter det andre avlyst. Nå frykter Audionor-sjefen av de ansatte kan bli permitterte igjen.

FRYKTET OPPSIGELSER: Daglig leder i Audionor, Øyvind Stenersen, fryktet lenge at de måtte si opp folk. Etter at permisjonsordningen ble forlenget til sommeren i først omgang, kan han slappe av.   Foto: Ronald Johansen

Eksklusiv

De 10 ansatte på Audionor har vært helt eller delvis permitterte siden koronapandemien lukket dørene til alle arrangement i mars i fjor. Rundt nyåret kom alle, bortsett fra to ansatte som har tatt permisjon for å gjøre annet arbeid, tilbake i fullt arbeid for å planlegge Tromsø internasjonale filmfestival og Nordlysfestivalen.