Sigurd (21) får Norges største erstatningssum: – Forsikringsselskapet tilbød oss halvparten

Etter at Sigurd Solberg ble alvorlig skadet i ei trafikkulykke, tok familien vare på hver eneste kvittering. Det ble avgjørende for at familien vant rettssaken mot forsikringsselskapet.

LANG OG TØFF KAMP: Sigurd Solberg og moren hans, Anne-Sofie Furberg har vært gjennom en rettssak mot forsikringsselskapet If, for å få utbetalt erstatningen de har krav på. Det endte med at If må betale Sigurd og familien 21 millioner kroner, men forsikringsselskapet mente at Sigurd kun hadde krav på halvparten. Nå håper hun at dommen fører til at forsikringsselskaper i fremtiden tilbyr mer riktige erstatninger.   Foto: Håkon Steinmo

Eksklusiv

Desember 2013: Sigurd Solberg var 14 år gammel. Bilen han sitter i, kommer kjørende opp Tverrforbindelsen og idet de krysser motgående kjørefelt blir de truffet av en tankbil. Sigurd ble livstruende skadet. Den første uken vet ikke familien om han kommer til å overleve.