Usikkert om Hard Rock Cafe etableres i Tromsø: – Det er tøffe forhandlinger, sier utelivs-gründer

Etableringen av verdens nordligste Hard Rock Cafe i Tromsø kan stå i fare, fordi lokalene ikke er gjort klare for drift av restaurant.

MUSIKK I HAVNETERMINALENS ØRER: I februar i fjor skrev iTromsø at "Før sommeren flytter Hard Rock Café inn i havneterminalen, og blir dermed den nordligste av sin sort i verden". Havnedirektør Jørn – Even Hanssen satte seg ved et piano i lokalene for å feire, sammen med prosjekt – og eiendomsdirektør, Børre Christoffersen i Tromsø Havn, og rådgiver næringseiendom for Tiger eiendom, Bork Bårnes. Nå står planene i fare.  

Eksklusiv

I februar i fjor meldte iTromsø at verdens nordligste Hard Rock Cafe skulle etableres i Tromsøs nye havneterminal. Selskapet skulle leie 900 kvadratmeter i havnas fineste lokaler, med sørvendt utsikt over sund og fjell.