I Ferske Scener sin nye forestilling snakker de ikke bare om været – du får kjenne på det også

I neste uke spiller Ferske Scener den taktile, digitale forestillingen «Talking in the rain» i Tromsø. I forestillinga kan du blant annet få kjenne hvor varmt 54 grader er – hjemme i stua di.

FØLE PÅ VÆRET: Når du kjøper en billett til forestillinga «Talking in the rain», kommer det et bud på døra samme dag som forestillinga begynner med en pakke. Den inneholder verktøy som skal la deg føle på været.  Foto: Jan Ahlstedt

Eksklusiv

Den digitale forestillinga «Talking in the rain» av Ferske Scener er ikke som andre digitale teaterforestillinger som har blitt vist under koronaåret. Samme dag som forestillinga skal gå, kommer det nemlig et bud på døra di med en papirpose. Når forestillinga begynner, åpner du posen.