Sjekk: så mye må du betale over takst

Raskt, dyrt eller dårlig – nå er det nesten ikke «vanlige» eneboliger til salgs

Eneboliger til «vanlig» pris selges unna i rekordfart, bare 20 eneboliger til salgs på Tromsøya, og flere må totalrenoveres.

DYRT ELLER DÅRLIG: Villaen i PG Rodums veg på toppen av Tromsøya med kveldssol og vestvendt utsikt har prisantydning på 12 millioner kroner, mens "rønna på hjørnet" i Tromsø sentrum må totalrenoveres og har en prisantydning på 2,5 millioner kroner. Foto: Ronald Johansen 

Eksklusiv

Dyre eller dårlige eneboliger preger boligmarkedet på Tromsøya. Det er sjeldent få eneboliger til salgs på selve øya Tromsø. De fleste som selges er enten svært dyre, eller krever totalrenovering eller rivning. Det viser iTromsøs gjennomgang av eiendomsmarkedet i Tromsø.