Per-Willy raser mot manglende midtdelere på E8: – Regjeringen får sette seg ned og forhandle med Arbeiderpartiet

Fredag la regjeringen fram ny NTP. Skal planen få støtte fra Frps stortingsgruppe må midtdelere på plass i Lavangsdalen, sier Per-Willy Amundsen.

MISLIKER REGJERINGENS TRANSPORTPLAN: Per-Willy Amundsen raser over å ikke finne midtdeler i Lavangsdalen i ny NTP.  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB

Eksklusiv

Etter at to omkom i en bilulykke E8 i Lavangsdalen i slutten av januar, har debatten om å forlenge midtdeleren langs veistrekket langs E8 igjen blusset opp. Både kommune- og fylkespolitikere har tatt til orde for at penger må på plass for å bygge midtdeleren videre på strekninga til Kantornes i sørlige ende av Lavangsdalen. Amundsen gikk i februar i år ut i iTromsø og varslet et tydelig ultimatum til regjeringen i forkant av Stortingets behandling av ny Nasjonal transportplan: Ingen midtdeler i Lavangsdalen? Inget flertall.