Næring:

Vil revolusjonere sykkelverdenen: – Hadde ikke korona kommet, hadde vi slått gjennom. Det er jeg sikker på

Det nordnorske sykkelklesmerket ZU4R var i mars 2020 godt i gang med å etablere seg i verdenstoppen, da koronaen kom og ødela alt. Nå er de offisiell leverandør for Arctic Race of Norway, og drømmer stort – igjen.

MISTET ALT: Kenneth Jensvold Markussen og Christen Eide-Hermansen er hjernene bak sykkelklesmerket ZU4R. Etter å ha mistet nesten alt som følge av korona, er de igjen på vei mot å etablere seg i verdenstoppen.  Foto: Eline Grønvoll

Eksklusiv

Rett før koronaen traff Europa, var gründerne Kenneth Jensvold Markussen og Christen Eide-Hermansen, som begge er bosatt i Gratangsbotn, i Spania, hvor de var godt i gang med å etablere seg i verdenstoppen. Om to uker skulle de signere en 10-millionerkontrakt i Barcelona med et av verdens største klesdistributører. Sykkelklærne de hadde designet var allerede i salg i en liten butikk i Spania. Etter kontrakten skulle de bli solgt i 200 butikker.